Friday, 22 June 2012

Hari Interaksi ke?

wahhh!! hari ini, 22/6/2012 hari Interaksi di SMK Seri Manjung. dushhh.. amik kauu.. result dah lah cantik segala bagai.. eeeiii.. sakit ati pulak bilerr tgk result. sedihhh woo.. tapi kan. sayang lah cikgu. thanks yar cikgu sebab bgtau benda yang elok2 jeee.. selamat..





makk aiihh.. putihnyeee.. -.-" asal? dengki ekk? hahaha.. bermula dari kiri, Suraya, Tun Najihah, dan hujung belah kanan ialah saye sendiri. promote muka laaa.. hahaha.. ni mase mule2 masuk sekolah.. pehh.. bukan. sebenarnye, gambar first aq snap, Maizatul Akma. kenape tak ikut sususan? eh2. lantak kitelah. blog kite. kisah ape awok..



Ni plak gambar kedua. hahaa. Azri ni sakai. mule2 aq nak snap picx dye ngn Pak din, dye nak bla. cehh.. hampeh kau ye Azri. Pak Din plak. "Weei Azri. Cepatlah" aku tak faham betul ngn camera aq time nih.. mangkuk betul pictures rosak. -.-" eeeiii.. tak pe laa.. gambar deme still ade. huishh.. kering kepale nak berceloteh nii..


with Suraya Razali. sakai jee.. -..-" saye nampak gelap. whateverlah kan. I just be myself. Su ni lawa, but ady taken. dalam kelas, she's sit beside me. Oh my gawdd.. xDD. tapi dye ni okey la. HW. siap. law x siap pun, kawan ade, Kopi pasta aje lah kan.. xD


Gambar ini nampak pelik.. gzzzz..


Sahabat selamanya lah deme duaorang ni. ^^



hahaha. yang ni plak. TUN NAJIHAH. siapa dye? alohaaiii.. ni classmate aq. dye ni nampak pendiam. serius. tapi law kenal dye betul2, mulut kepoh kut. hahaha.. macam aq, tapi, aq okay lagi. sorry yek Tun.


okay. yang belah kanan tu konfirm tau. Suraya la tuu.. yang belah kiri tu plak. Maizatul. alaahhh.. x kenal gak? aq dah masukkan gambar dye dah before this. check balik.. huhuhu. yang tengah tu? Akulah tu.. -..-


eh minah. gedik kau wat peace heh.. -.-" Lanx aq la nak gedik sekali sekala. kau kisah ape.. xDD


wahaha.. lupe nak ckp, Tun ni HOT kat FB yawww.. but, as usual, kebanyakan fwen aq, ramai dah taken. aq aje tak. why? tak main lah couple2 ni weii.. married dah la.. xDD


Sue comellll.. hahaha. time ni aq amik mase Su tengah gelak. sebab ape? aq pown tak ingt. Rasanye Eton buat lawak kut. =DD


wehehe.. ni lak kan. ikut susunan. hah. law berkenan. g la booking. tu hah, den dah lotak name sorang2 tu. acenor.? memang kolako la.. #oppsss.. i'm using an alien languages 


hah sudah. Habislah kau Azri.. muehehe.. sorry yeek. aq amik picx kau senyap2.. =P. jangan marah MR.AZRI. 


Mai suh kite snap picx dyee.. ni lah hasilnye.. sakai.. xDD


heeee.. tengok tu. Bazil sibuk wat peace sekali. sibuk lah kau Hakim.. segitiga bermuda kat kelas aq. kau ade? xDD


Golap jo semua muke2 itu. hahaha. azam. kau snap picx aq ekk? -.-" kamera tu straight ngn aq jee..


ni lah dua orang belangkas kat kelas aq. Suraya Huda dan Tun Najihah.


acecece. sibuk wat koje pulok engkorang ni kan?



Su. terpakse tunaikan janji ni. tapi kan. . alohaii -.-" soparuh aje engko snap. kenape x full sue? ley la org tgk ko janji nak dpt berape 'A' . hahaha


eh2 Tun. ko promote phone ke? ngeeeee.. lawo la tuu.. =DD


Suraya dan Najihah. ^^. Najihah ni. errr.. x ley nak kate ape. die ni baik tau. jujur ni.. serius. maybe korang nampak aq mcm menyampah aje kat dye. but sejujurnye, aq suke dye. even dye ni suke menyakat aq. -.-"


Kesian Miera. eh silap. oii Ermiera shafika. semak la kau kat belakang tuu.. haha. guro2. 


Tun Najihah paling menyerlah. lawo 'tanduk' kau Eton. xDD


Diyana. ko amik jam sape tu hah? ecece. kontrol ayu plak. hah amik. lawo la awok ni. saya jeles ni..


Masa ni kan, muke aq memang slengew giler laaa.. bapak aq lambat amik bhaii.. sembang nak amik pukul 11. aq tunggu macam Hantu Raya dye x sampai lagi. alohaiii.. -.-"


Diyana. acenor? cikgu ckp ape pasal engko? hahaha..


Takut pulak aq tgk muke aq sndiri. comel sangat. comellah sangat kan? xDD. perasan tahap cipan aq ni. mase ni, tinggal aq ngn Suraya je. yang lain. mak bapak dah amik anak diaorang dah, sedihnyee..


Amik. aku conteng jari jemari aq tauuu.. bukan jari ekk.. tapak tangan. muehehehe.. xDD. memang mase ni aq nak "Bom" aje skolah aq ni. paneh tau dax. ayah aku x datang lagi. Akhirnya, dekat2 pukul 12 tu baru dye sampai. Alhamdulillah. cikgu pun kate aq baik. kuat bertanya. result aq pown naik. ni tgh puji diri sendiri ni.. hahaha.. xDD. Okay lah. Tgk last picx.




Mase ni kan, Ni lah gambar pertama aq amik masa hari Interaksi. bukan Pak din ngn azri ye. wahahaha. lawo la tu.. sebab ape lawa? sebab pencil case aq yang flowering tu ade dalam picx ni tau.. hahaha

Alhamdulillah. siap jugak post yang ni. cam hape je line lembab. sakit ati tauu.. -.-" do Enjoy wusha picx2 ni tau. See you in next post. Busy with Trial PMR. ='DD

Esok ada hari lagi. Kalau boleh datang lah lagi

0 comments :

Post a Comment